Tyylikäs suihkuseinä «Uno», joka on suunniteltu minimalistiseen tyyliin, sopii erinomaisesti joka kylpyhuoneen sisustukseen. Suihkuseinä on valmistettu laadukkaista materiaaleista eli turvallisesta karkaistusta lasista ja käyttövarmoista heloista, mikä takaa tuotteen pitkän käyttöiän. Lasi voi olla kirkas, pronssinvärinen, harmaa, matta tai ekstrakirkas, helat kiiltäviä, mattoja tai mustia.

Teleskooppisen putken pituus on säädettävissä 850 ja 1000 mm:n välissä.

Tiedot tavarasta

  • Lasin paksuus 8 mm
  • Karkaistu lasi
  • Valmistaja: Andres Glass Solutions OÜ

Mitä toimitus sisältää?
Suihkuseinän mukana toimitetaan kaikki, mitä sen käyttö tarvitsee: lasi, teleskooppinen putki (asennus ylhäällä), U-profiili (asennetaan alhaalla ja sivulla), kaksipuolinen teippi, silikooni, ruuvit ja asennusohje.

Kuinka asennan?
Suihkuseinän pitkän käyttöiän varmistamiseksi tuote on asennettava oikein. Suihkuseinän asentaminen ei ole ylivoimainen asia, muttei se ole niin helppoakaan. Jos seuraat tavaran mukana tullutta asennusohjetta, niin kaikki onnistuu.

Voinko tilata vakiokoosta poikkeavana?
Jos haluta tilata suihkuseinän, jonka koko poikkeava vakiokoosta, niin lähetä meille kysely mainiten mitat.

Kuinka kauan tuotteen valmistaminen kestää?
Pääasiassa tämä malli toimitetaan viikon tai kahden viikon sisällä. Lähetä meille kysely mainiten haluamasi mitat ja me ilmoitamme sinulle toimitusajan.

Tilaamani suihkuseinä ei kuitenkaan sovi, mitä teen?
Ostajalla on oikeus purkaa verkkokaupan kanssa solmittu ostosopimus 14 päivän kuluessa tilauksen toimittamisesta. Lisätiedot täällä.

Lähetä kysely